• Menu

Winkelwagen

Sluiten
⭐ Bezorging door heel Nederland en België ⭐ Betaal in 3 Termijnen, 0% Rente ⭐ Snelle levering ⭐ Gratis Bezorging ⭐ Showroom in Tiel

Den Haag

Den Haag

CUSTOM CINEWALL PROJECT

Cinewall Project: Een Stijlvolle en Functionele Entertainmenthoek

Voor liefhebbers van een strakke, moderne inrichting die geen compromis willen sluiten op het gebied van geluidskwaliteit, is het recent voltooide cinewall project met XL Wengé akoestische panelen een perfect voorbeeld van hoe design en functionaliteit hand in hand kunnen gaan. In dit project is gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen en technologieën om een opvallende, doch subtiele, entertainmenthoek te creëren die in elk modern interieur past.

 

De Basis: MDF Plaat en TV Beugel

De basis van de cinewall is een stevige MDF plaat die zorgvuldig is gemonteerd om als drager voor de televisie te fungeren. De TV is opgehangen aan een robuuste tv beugel, die niet alleen zorgt voor een veilige bevestiging maar ook de flexibiliteit biedt om de hoek en de hoogte van de TV aan te passen voor de optimale kijkhoek. Dit zorgt ervoor dat de TV naadloos integreert met de rest van de wand, terwijl de achterliggende bedrading netjes wordt weggewerkt.

Akoestische Panelen XL Wengé

Een van de hoogtepunten van dit project zijn de XL Wengé akoestische panelen. Deze panelen zijn niet alleen een lust voor het oog door hun donkere, rijke houttint die warmte toevoegt aan de kamer, maar ze spelen ook een cruciale rol in de akoestische optimalisatie van de ruimte. De panelen helpen bij het absorberen en dempen van geluid, wat resulteert in een helderder en meer gebalanceerd geluidsbeeld, vooral belangrijk bij het kijken naar films of het luisteren naar muziek.

Verlichting: Philips Hue LED Strip

Verlichting is een essentieel onderdeel van elke cinewall, en in dit project is gekozen voor een Philips Hue LED strip die achter de panelen is geplaatst voor een indirecte, sfeervolle verlichting. Philips Hue staat bekend om zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak, en met deze LED strip kan de verlichting eenvoudig worden aangepast in kleur en intensiteit via een app op een smartphone of tablet. Dit maakt het mogelijk om de verlichting af te stemmen op de gewenste sfeer voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een spannende filmavond of een ontspannen avondje met vrienden.

Conclusie

Dit cinewall project illustreert hoe technologie en design samensmelten tot een functioneel kunstwerk. De combinatie van de solide MDF plaat en de flexibele TV beugel, samen met de esthetische en akoestische voordelen van de XL Wengé panelen, en de sfeervolle verlichting van de Philips Hue LED strip, transformeren een gewone muur in een centraal punt van entertainment en stijl. Dit project is een uitstekend voorbeeld van moderne woondecoratie waar technologie en interieurdesign elkaar ontmoeten en versterken.

Scroll To Top

#title#

#price#
×